Geniet van het Buitenleven op onze Boerencamping in Aalten

Wil jij de drukte van de stad even ontvluchten en genieten van de rust en de natuur? Dan is onze boerencamping De Neeth in Aalten precies wat je zoekt. Wij bieden je de unieke ervaring van het kamperen bij de boer, waar je het echte boerenleven kunt bekijken en tegelijkertijd kunt genieten van de rust en de ruimte om je heen.

Kamperen bij de boer: een unieke ervaring

De Neeth is niet zomaar een camping, het is een plek waar je de dagelijkse drukte kunt ontvluchten en volledig kunt ontspannen. Luister naar het rustgevende geluid van de vogels, geniet van de prachtige zonsondergangen en ervaar de rust die de natuur je biedt. Op onze boerencamping kun je het boerenleven in al zijn glorie ervaren. Maak een wandeling over het boerenland, bewonder de grazende koeien en proef de verse melk rechtstreeks van de bron.

Gezelligheid en gastvrijheid op boerencamping De Neeth

Bij De Neeth staat de familie Frenken-Sonderloo graag voor je klaar. Wij voorzien je graag van tips en advies over de omgeving. Onze kleinschalige camping biedt ruime kampeerplekken en moderne sanitaire voorzieningen. Wij doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Activiteiten voor jong en oud

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten of gewoon wilt ontspannen, bij De Neeth is er voor elk wat wils. Maak een fietstocht door het prachtige landschap, verken de nabijgelegen bossen of bezoek gezellige plaatsjes in de buurt. Voor kinderen is er een speeltuin en is er volop kans om te kijken bij de koeien en kalfjes.

Ontdek de omgeving

In de omgeving van onze boerencamping kun je van alles ontdekken en beleven.

  • Bezoek historische plaatsjes zoals Groenlo en Bredevoort
  • Breng een bezoek aan een van de stadsbrouwerijen in de buurt
  • Fiets een knooppuntenroute in de buurt
  • Bezoek het onderduikmuseum in Aalten
  • Geniet van een zomerse dag aan het water bij de Slingeplas of het Hilgelo