ABSbegeleiding

Via deze weg zou ik je graag op de hoogte willen brengen van een nieuwe ontwikkeling. Sinds enige tijd zijn wij gestart onder de naam ABS begeleiding. ABS begeleiding biedt ambulante en specialistische begeleiding aan volwassenen, kinderen/jongeren en hun gezin. Het maatwerk kenmerkt ons, de hulpvraag van de cliƫnt staat centraal tijdens het traject.

In 2017 hebben wij zorgboerderij De Neeth opgericht, waarbij we de individuele begeleiding al hadden aanbesteed. Na twee jaar te hebben gedraaid als zorgboerderij, leek het ons een goed moment voor een volgende stap, ABS begeleiding. ABS begeleiding hangt net als de zorgboerderij onder de Maatschap Sonderlo.

ABS begeleiding wil mensen zo goed als mogelijk begeleiden bij de hulpvraag of hulpvragen. Wat is er voor nodig om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren in het dagelijks leven? Belangrijk vinden wij dat mensen hun eigen passende plek in de maatschappij kunnen (terug) vinden, op welke manier dan ook. Om onze kwaliteit te waarborgen en complexe casussen te kunnen behandelen, werken wij samen met een orthopedagoog.

Graag zouden wij de samenwerking willen zoeken, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Met vriendelijke groet,
ABS Begeleiding

Esther Dietz-Navis
Neethweg 6
7122 RB Aalten

Tel: 06 27257510
www.absbegeleiding.nl
Esther.navis@absbegeleiding.nl

« Terug naar het overzicht