Fotowedstrijd

Deelnemers
Inmiddels staat de teller op ongeveer 20 ingezonden foto’s voor de fotowedstrijd. Jong, oud, beginner, ervaren… iedereen weet de fotowedstrijd ‘mooiste foto van Barlo’ te vinden. Erg leuk!. Deelnemen kan nog tot vrijdag 11 oktober, want vanaf dat moment mogen de publieksjury en vakjury aan het werk.
Aanmelden kan via fotowedstrijd@barlo.nl (max. 3 inzendingen per persoon).

Wie is de vakjury?
De Vakjury bestaat uit drie fotografie liefhebbers uit de directe omgeving. Jan Ebbers, Jan Oberink en Jos van Loon zullen de foto’s beoordelen op kwaliteit en originaliteit. In de week voorafgaand aan Creatief Barlo – kunsttentoonstelling en fotowedstrijd zullen zij de nummer 1, 2 en 3 kiezen.

Hoe werkt de publieksjury?
De publieksjury… zijn jullie! Vanaf vrijdag 11 oktober komen alle inzendingen online op Facebook in een speciaal fotoalbum. Hoe meer likes, des te hoger de eindscore voor jouw foto.
De vrijdag vóór Creatief Barlo, op 18 oktober dus, worden de winnaars bekend gemaakt. Informatie daarover volgt nog, dus houd dit evenement in de gaten.

De prijzen?
En… de prijzen! Waarom doe je mee? Uiteraard voor de eer, de gezelligheid en een eerlijke reactie en handig advies van de vakjury. En zoals Jan Ebbers al zo mooi zei: ‘over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd’. Restaurant de Neeth heeft prachtige prijzen beschikbaar gesteld: van een volledig verzorgd diner voor 4 personen, tot een weekend kamperen en van een bierproeverij tot een volledig verzorgd kinderfeestje… daar zit toch voor iedereen iets tussen? Tevens krijgen de mooiste foto’s een plekje in het restaurant van de Neeth zodat iedereen er van kan genieten.

Nog een maand dus om jouw mooiste foto’s in te sturen via: fotowedstrijd@barlo.nl

« Terug naar het overzicht