Pannenkoekenboerderij

Zaterdag 13 juli gesloten ivm Oranjefeest in Barlo.

In juli en augustus geopend op woensdag tot en met maandag van 12.00-20.00 uur.

Gesloten: 16 juli tot en met 23 juli in verband met Zwarte Cross. 

Een oude karloods omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant, dat is dé plek waar jij en je gezin heerlijk kunnen genieten van een pannenkoek, hamburger, schnitzel of patat en waar de kinderen kunnen spelen op de speelzolder. Bel ons of reserveer via onderstaande knop. Zodra wij uw reservering gelezen hebben kunnen wij bevestigen niet eerder helaas (dit kan wat langer duren). Bellen mag natuurlijk altijd.

Reserveren

Lunch

Bekijk de kaart

Diner

Bekijk de kaart

Speelzolder

Samen met de familie een pannenkoek eten is natuurlijk altijd een goed idee! Fijn is dat de kinderen zich volop kunnen vermaken op de speelzolder. Ongestoord en in alle rust tafelen, terwijl de kinderen zich uitleven op de speelzolder.
Een formule1-simulator, een air hockey tafel, legoblokken XXL, een glijbaan en veel ander speelgoed. Bij mooi weer kunnen de kinderen natuurlijk ook terecht in de speeltuin en een kijkje nemen op de boerderij!

Arrangementen

De Neeth biedt leuke arrangementen aan, voor groepen en voor kleine gezelschappen.
Denk aan wandel- en fietsarrangementen, de omgeving verkennen met e-scooters, diverse (creatieve) workshops, klootschieten, een boerderij-excursie, een museumbezoek, natuurexcursies o.l.v. een lokale gids of een excursie naar het dichtbij gelegen windmolenpark.

Voor meer informatie en prijzen, neem contact met ons op.

Geschiedenis

In 1950 bouwde Johan en Johanna Sonderlo een karloods naast de Schoppe op De Neeth.
Deze karloods heeft jaren dienstgedaan als onderkomen voor trekkers, aanhangwagens, koetsen en er stonden ook koeien en kalfjes. Daarnaast werd de schuur gebruikt voor het houden van een fuif.
In 2012 is Patrick gestart met de bouw van de toiletten en de keuken aan de achterzijde van de karloods en na vier jaar bouwen en verbouwen is de karloods veranderd in een pannenkoekenboerderij. Op 14 oktober 2016 is de pannenkoekenboerderij geopend.