Speeltuin

Wij zijn weer geopend! Neem contant geld mee of maak het geld over via het genoteerde banknummer.

Volop vermaak in de speeltuin van De Neeth! Speelhuisjes, een trampoline, een kabelbaan, nestschommel, een konijnentuin… én een (selfservice) terras vanwaar je de hele speeltuin kunt overzien! Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kun jij dus heerlijk op het terras genieten!

De speeltuin is ook een ideale locatie voor kinderfeestjes. Bekijk onze arrangementen of bel voor de mogelijkheden.

Speeltuin

De speeltuin van De Neeth is vanaf 1 april t/m 30 september dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk! Volop vermaak! Een straat met gekleurde speelhuisjes (favoriet bij kinderen!), traptrekkers en fietsjes, een kabelbaan, nestschommel, een konijnentuin, een trampoline en natuurlijk mogen de glijbaan, schommel en wipwap niet ontbreken! En vergeet niet een kijkje te nemen bij de koeien en kalfjes.

Terras

Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kun jij heerlijk op het terras genieten van een kop koffie of thee. Zelfbediening, dus je mag je eigen kop koffie/thee tappen. Er liggen ook koeken, snoep en zakjes chips op het schap, er staat een koelkast gevuld met frisdrank en een diepvries gevuld met lekkere ijsjes. Betaling kan via het geldkistje. Tip: neem contact geld mee. Geen contact geld, stuur een appje met het te betalen bedrag en dan krijgt u van ons een betaalverzoek.  Liever pinnen? Loop dan even bij onze pannenkoekenboerderij naar binnen zodra deze weer open is. Bij de pannenkoekenboerderij kun je ook terecht voor huisgemaakt gebak, belegde broodjes, salades, een hamburger, schnitzel, kipsaté, bietenwrap, patat en natuurlijk een pannenkoek.

Arrangementen

De speeltuin is natuurlijk ook de ideale locatie voor een kinderfeestje! In de winter zijn er mogelijkheden om een feestje te vieren in het restaurant.

Onze arrangementen:

 • Gebruik speelveld (in de winter de speelzolder)
 • Onbeperkt ranja
 • Zakje chips (smaak naar keuze)
 • Keuze:
  • Broodje knakworst
  • Bakje patat met snacks (kipnuggets en/of minifrikandel)
  • Zelf pannenkoekenbakken met stroop & suiker (1 uur)
  • Zelf pannenkoekenbakken met stroop & suiker (1 uur) en koksmuts om te versieren met stickers, stiften, samen kleuren. In de winter is het mogelijk om pannenkoek met ingebakken kleurplaat te versieren.
 • Een ijsje na keus (waterijsje of cornetto)

Prijzen

Arrangement met broodje knakworst: € 7,50 per kind
Arrangement met bakje patat & snack:  € 10,00 per kind
Arrangement met zelf pannenkoeken bakken, onbeperkt  € 12,50 per kind
Arrangement met zelf pannenkoeken bakken, onbeperkt en koksmuts versieren  € 14,50 per kind
Arrangement pannenkoek versieren, koksmuts versieren € 14,50 per kind

Arrangementsprijs vanaf 10 kinderen, bij minder dan 10 kinderen geldt een vaste prijs. Duur kinderfeestje: 3 tot 3,5 uur.